Paul Chapman (ex-UFO) is niet meer
PJVB

Amper een week na het heengaan van voormalig Misfits-drummer Joey Image, verliest de rockwereld andermaal een icoon. De Britse gitarist Paul Chapman, bekend van passages bij onder meer UFO en Skid Row, is niet langer onder de levenden.

Chapman kwam gisteren, uitgerekend op diens zesenzestigjarige verjaardag, te overlijden. Over een doodsoorzaak is voorlopig nog niets bekend. De in Wales geboren muzikant, valt onder andere te horen op de UFO-albums No Place to Run, The Wild, The Willing and the Innocent en Making Contact.

Bij wijze van eerbetoon, haalden we de compositie This Fire Burns Tonight vanonder het stof. Geniet hieronder mee:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

september

Geen concerten

oktober

31okt16:30JUDASFEST IIIDEN EGLANTIER - SINT-NIKLAAS

Share This
X