Joey Image (ex-Misfits) overleden
PJVB

Percussionist Joey Poole, beter bekend onder diens artiestennaam Joey Image, is niet meer. De Amerikaanse muzikant verloor eerder deze week de strijd tegen leverkanker. Poole was drieënzestig jaar oud op het moment van overlijden.

Bij het grote publiek is Image vooral bekend van diens passage bij punkcollectief Misfits. De uit New Jersey afkomstige drummer, maakte tussen 1979 en 1980 kortstondig deel uit van het iconische gezelschap. De wijlen muzikant valt onder andere op de singles Teenagers from Mars en Night of the Living Dead te horen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

januari

23jan19:45THE BLACK DAHLIA MURDER @ BIEBOB - VOSSELAARVERMINOUS EUROPEAN TOUR 2021

februari

02feb20:0023:30Tribulation + Bolzer + Molassess @ Biebob - Vosselaar

04feb20:00Harakiri For The Sky + Schammasch + GAEREA

Loading
Share This
X