nAmped-Up werd in 2016 opgericht met als doel op een kwaliteitsvolle manier te berichten over het metal- en hardrockgenre. Amped-Up is volledig onafhankelijk, maar rekent op de steun van de metalgemeenschap: bands, promotors, labels, organisatoren, en uiteraard de fans.

Heb je nieuws, een promo in de aanbieding, of wil je graag informatie over advertentieruimte? Of misschien heb je wel een opmerking over deze website of problemen met registeren? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Je kunt ons uiteraard ook steeds contacteren via de Amped-Up facebookpagina.

Goed om weten

Nieuws

Amped-Up accepteert zowel nieuwtjes van bekende als beginnende bands. Gaat het over je eigen band, laat ons dan zeker weten over welk genre het gaat.

Nieuwsberichten zullen hoofdzakelijk via de facebookpagina van Amped-Up gedeeld worden: gelieve dus een url bij te voegen waarnaar verwezen kan worden. Er dient in elk geval een bron opgegeven te worden: nieuwsberichten zonder goede bron worden niet gepubliceerd.

Reviews

Heb je een promo in de aanbieding? Vermeld dan steeds het genre: op die manier kunnen wij een redactielid zoeken dat jouw promo wil bespreken. Zowel digitale als fysieke promo’s komen in aanmerking.

Contacteer ons steeds vooraleer je iets verzendt. Indien je een positief antwoord ontvangt en de promo opstuurt, dan wordt het meegeven van een tracklist en het artwork geapprecieerd.

Schrijven voor Amped-Up.be?

Zit het schrijven in je bloed, is spelling een eitje, heeft woordenschat geen geheimen meer voor jou, meld je dan aan als reviewer bij Amped-Up.
Dit doe je zo:
Mail naar info@amped-up.be met naam, familienaam, mailadres en laad een zelfgeschreven bespreking van een metal-cd op als Word document of PDF.

13 + 13 =

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

december

05dec12:00HERTALS ROCK CITY 2020DE DREEF - VORSELAAR

05dec12:00TROYFEST 2020CLUB DE B - TORHOUT

11dec(dec 11)15:0012(dec 12)23:59EINDHOVEN METAL MEETING 2020EFFENAAR - EINDHOVEN - NEDERLAND

12dec21:00MAIDEN UNITED + POWERIZED @ DE PIT - TERNEUZEN - NEDERLANDPowerslave European Tour 2020

januari

09jan15:30METALWORKS BATTLESINT-PIETERSZAAL - KUURNE

15jan(jan 15)14:0016(jan 16)23:30DAMNED SOUL FEST IVLE CONFLUENT - DURBUY

23jan19:45THE BLACK DAHLIA MURDER @ BIEBOB - VOSSELAARVERMINOUS EUROPEAN TOUR 2021

Loading
X