Amped-Up werd in 2016 opgericht met als doel op een kwaliteitsvolle manier te berichten over het metal- en hardrockgenre. Amped-Up is volledig onafhankelijk, maar rekent op de steun van de metalgemeenschap: bands, promotors, labels, organisatoren, en uiteraard de fans.

Heb je nieuws, een promo in de aanbieding, of wil je graag informatie over advertentieruimte? Of misschien heb je wel een opmerking over deze website of problemen met registeren? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Je kunt ons uiteraard ook steeds contacteren via de Amped-Up facebookpagina.

Goed om weten

Nieuws

Amped-Up accepteert zowel nieuwtjes van bekende als beginnende bands. Gaat het over je eigen band, laat ons dan zeker weten over welk genre het gaat.

Nieuwsberichten zullen hoofdzakelijk via de facebookpagina van Amped-Up gedeeld worden: gelieve dus een url bij te voegen waarnaar verwezen kan worden. Er dient in elk geval een bron opgegeven te worden: nieuwsberichten zonder goede bron worden niet gepubliceerd.

Reviews

Heb je een promo in de aanbieding? Vermeld dan steeds het genre: op die manier kunnen wij een redactielid zoeken dat jouw promo wil bespreken. Zowel digitale als fysieke promo’s komen in aanmerking.

Contacteer ons steeds vooraleer je iets verzendt. Indien je een positief antwoord ontvangt en de promo opstuurt, dan wordt het meegeven van een tracklist en het artwork geapprecieerd.

Login

Upcoming concerten

maart

Geen concerten

april

06apr15:0023:30Heart Sound Metal Fest 2019Prog & Modern Metal Fest op 20' van Parijs

Adsense

X