Doomed & Stoned in Belgium
Bart Van Gestel
Doomed & Stoned in Belgium

Op onze muziekradar verscheen vanochtend een gigantische bogey: een gecurateerde Bandcamp-pagina met louter Belgische bands uit de stevigere genre’s. Deze lijst werd samengesteld en gecurateerd door Tom Maene (Motsus, Polderrecords). Zijn missie: de talloze pareltjes uit de Belgische scene een opstapje gunnen, in navolging van de inmiddels meer bekende merken als Amenra, Brutus of Oathbreaker.

Het resutaat is een bijzonder kwalitatieve en eclectische lijst met namen als King Hiss, Growing Horns, Tangled Horns en Hemelbestormer. Voor sommigen onder ons wel bekende klinkende namen, maar op internationaal vlak nobele onbekenden. Hopelijk brengt deze lijst soelaas bij de bands en ondervinden ze hierdoor een duwtje in de rug.

Het is zeker de moeite om deze lijst te checken!

Doomed & Stoned in Belgium by Doomed & Stoned

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X