Ronker – Old Reliable
Yngwie Vanhoucke

De Belgische band Ronker heeft zojuist hun nieuwe videoclip uitgebracht voor het nummer ‘Old Reliable‘, dat samenvalt met de release van hun eerste EP, getiteld ‘Self Loathing Self Help‘. De videoclip voor ‘Old Reliable‘ is een meeslepende ervaring, met beelden die perfect passen bij de donkere, introspectieve sfeer van het nummer. De band laat zien dat ze niet bang zijn om hun emoties bloot te leggen en hun kwetsbare kant te tonen.

De EP ‘Self Loathing Self Help‘ is een introspectieve reis door de psyche van de bandleden, met teksten die zich richten op thema’s als zelfhaat en persoonlijke strijd. De muziek zelf is een meeslepende mix van grunge en alternatieve rock, met invloeden van bands als Alice in Chains en Pearl Jam.

Fans van Ronker zullen niet teleurgesteld worden door deze nieuwe release, die laat zien dat de band een krachtige en meeslepende live-act is. Voor een volledige recensie van de EP, kunnen fans terecht op onze website.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X