The Kneep, de nieuwe single van Sister May
Vanpevenaeyge Carly

Tappend uit de vaten van de grunge en progressieve rock met zowaar een shot new wave, mag je mee slurpen van melancholie en vertwijfeling in onze donkere krocht. Soms met fijn scalpel en lichte grijns de ziel schrapend, soms met botte bijl en bittere woede het verstand splijtend.

De grunge blijft de kern van de muziek, maar het West-Vlaamse Sister May klampt er zich zeker niet aan vast. De opbouw van The Kneep heeft een stevige progressieve inslag met veel tempowissels. Opgenomen in The Penthouse Studio in Heist Op Den Berg en het artwork is van Jeroen Mylle (bekent van zijn werk met Amenra).The Kneep is alvast de voorbode van het nieuwe album dat we mogen verwachten in 2022 .

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X