Nieuwe band PATRÓN komt met een nieuwe video
Hughes Vanhoucke

Alvorens je de eerste pintjes ontkroont voor de barbecue van vanavond kun je snel nog de nagelnieuwe video van desert grooveband PATRÓN meepikken, een studio video opgenomen voor Very Bad Boy. PATRÓN is een band met onder andere Queens of the Stone Age en Kyuss leden.
Very Bad Boy is reeds de derde single van PATRÓN waarvan u op onze site een verslag kunt lezen (klik) van het eerste album, PATRÓN, die op vrijdag 29 mei uitgebracht wordt/werd via de Franse label uit Poitiers, Klonosphere, die onder andere eigendom is van de Franse post-rock/post-metalband Klone.


PATRÓN bestaat ui:
Lo aka Patrón : Lead Vocal / Gitaar / Keyboards
Joey Castillo : Drums
Nick Oliveri : Basgitaar
Aurélien Barbolosi : Gitaar
Alain Johannes : Basgitaar, Gitaar, Keybaords, Vocals
Barrett Martin : Drums
Monique St Walker : Vocals
Aurelia : Vocals

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X