Metalworksfest XL lost een nieuwe naam
PJVB

Dat de organisatoren van het Kuurnense indoorfestival Metalworksfest het groots zien, kon u hier al eerder lezen. Met het Belgische death-/thrashmetalcombo Schizophrenia, werd vorige week een eerste groep voor 2021 vrijgegeven. Het aantal namen op de affiche van Metalworksfest XL is intussen verdubbeld. Wie als tweede werd binnengehaald, verneemt u verder in dit artikel.

Deze keer geen groep van eigen bodem, maar een veelbelovend gezelschap van internationale makelij. Het Duits-Oostenrijkse Oceans, onder contract bij broodheer Nuclear Blast, vervoegt de affiche van Metalworksfest XL. Het in 2017 opgerichte metalcore-/post-metalgezelschap liet met The Sun and the Cold eerder dit jaar een eerste langspeler op de wereld los. Dat de eerdergenoemde plaat op zaterdag 13 maart centraal zal staan, behoeft geen betoog.

Benieuwd naar de derde bekendmaking voor het indoorfestival? Volgende week zaterdag, omstreeks 16u00, kan u op de Facebookpagina van Metalworksfest terecht. Wie als eerste de groep raadt, wordt beloond met een ticket voor het evenement.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X