Eerste naam XL-editie Metalworksfest bekend
PJVB

De coronapandemie mocht dit jaar dan stokken in de wielen steken, dit weerhoudt de organisatoren van Metalworksfest er niet van om door te gaan. Op zaterdag 13 maart 2021 staat in het West-Vlaamse Kuurne de eerstvolgende editie van het indoorfestival gepland. Door de Sint-Pieterszaal in te ruilen voor het aanzienlijk grotere Kubox, wordt er resoluut voor een XL-editie geopteerd. De eerste van in totaal zeven groepen voor 2021 is intussen bekend.

Het van eigen bodem afkomstige Schizophrenia, zeg maar de verderzetting van Hämmerhead, wordt als eerste naam op de affiche bijgeschreven. Het death-/thrashmetalgezelschap uit Antwerpen bracht eerder dit jaar met Voices een positief onthaalde ep op de markt. Dat op Metalworksfest heel wat nummers van deze debuutschijf aan bod zullen komen, staat buiten kijf. Meer namen, alsook informatie omtrent de voorverkoop, worden binnenkort verwacht.

Bent u nog niet bekend met de kunsten van Schizophrenia? De single Structure of Death kan hier mogelijks verandering in brengen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X