Ashley Bickx

Ook gedurende deze met zon overgoten week werden de liefhebbers van het zwaardere werk weer getrakteerd op enkele straffe platen. De plaat die evenwel het meeste indruk wist te maken op de voltallige crew van Amped-Up was het nieuwste werkstuk van The Black Dahlia Murder, genaamd Verminous dat op 17 april het levenslicht zag via Metal Blade Records.

Wie de website en Facebookpagina van Amped-Up de voorbije weken op de voet gevolgd heeft, zal ongetwijfeld de recensie van deze Verminous hebben zien passeren. Voor wie deze review toch gemist zou hebben, geef ik hieronder graag nog eens de allesomvattende conclusie mee:

“Concluderend mogen we dan ook stellen dat The Black Dahlia Murder een zeer sterk album heeft weten af te leveren. Een album dat ongetwijfeld thuis hoort in de top drie van deze band en dat wil toch best aardig wat zeggen. Verminous bevat nog steeds alle ingrediënten waar The Black Dahlia Murder groot mee is geworden, maar de dynamiek, met name de durf om geregeld het gaspedaal te lossen, zorgt er voor dat deze heren hun muzikale concept hebben weten verfijnen. We kijken bij deze al uit naar het najaar, wanneer deze band hopelijk het Europese vasteland nogmaals aandoet voor een smakelijke tournee!”

Bij deze mag The Black Dahlia Murder terecht pronken met onze virtuele award voor album van de week (16)!

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Upcoming concerten

november

Geen concerten

december

05dec12:00HERTALS ROCK CITY 2020DE DREEF - VORSELAAR

05dec12:00TROYFEST 2020CLUB DE B - TORHOUT

11dec(dec 11)15:0012(dec 12)23:59EINDHOVEN METAL MEETING 2020EFFENAAR - EINDHOVEN - NEDERLAND

12dec21:00MAIDEN UNITED + POWERIZED @ DE PIT - TERNEUZEN - NEDERLANDPowerslave European Tour 2020

Loading
Share This
X