Floor Jansen lanceert eerste single-video van haar nieuwe project Northward
Rotthier Peter

De Nederlandse Nightwish-zangeres Floor Jansen lanceerde zopas de eerste video-single van haar nieuwe project Northward. Samen met de Noorse muzikant Jørn Viggo Lofstad (Pagan’s Mind) werkt ze al tien jaar aan dit project en met While Love Died krijgen we alvast een voorsmaakje van wat we mogen verwachten wanneer het debuut van Nothward verschijnt op 19 oktober via Nuclear Blast.

Floor laat ons op deze kennismaking een heel andere kant van haar zangtalent horen. Northward klinkt vocaal een pak ruiger dan wat ze ons liet horen bij After Forever en Nightwish. Ook muzikaal tapt de dame uit een ander vaatje en zal het geluid dat geproduceerd wordt door het duo aanleunen bij bands als Skunk Anansie, Foo Fighters en Alter Bridge. Maar ook ode gloriën zoals Deep Purple en Led Zeppelin komen om de hoek kijken.

Daarnaast werden ook het artwork en de tracklist van het album vrijgegeven.

 1. While Love Died
 2. Get What You Give
 3. Storm In A Glass
 4. Drifting Islands
 5. Paragon
 6. Let Me Out
 7. Big Boy
 8. Timebomb
 9. Bridle Passion
 10. I Need
 11. Northward

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

oktober

Geen concerten

november

20nov12:00MASS DEATHTRUCTION 2021FERME DU BIEREAU - LOUVAIN-LA-NEUVE

Loading
Share This
X