Lion’s Share toont Another Desire
Metalrockx

Na zes jaren wachten is er eindelijk nieuw werk van Lion’s Share. Wie in is voor messcherpe riffs en gemene, bijtende zang, luistert best eens naar Another Desire, de nieuwe tekstvideo van deze Zweedse heavymetalband.

Zanger Nils Patrik Johansson (Astral Doors en ex-Civil War) was de laatste jaren teveel bezig met zijn andere bands, terwijl gitarist Lars Chriss werkte als voltijds producer/mixer. Er was steeds de intentie om meer Lion’s Share materiaal uit te brengen en daartoe werden de afgelopen jaren geregeld songschrijfsessies gehouden. Sinds de frontman recentelijk Civil War verliet, is er eindelijk meer tijd om dit af te werken.

Momenteel zijn er zo’n twintig nieuwe nummers min of meer geschreven. Ongeveer de helft daarvan zijn reeds gedeeltelijk opgenomen, met origineel bandlid Andy Loos op bas. Het plan is om over de volgende maanden een aantal tekstvideo’s uit te brengen en zien hoe de fans hierop reageren. Geïnteresseerden vinden hieronder ook de videoclip van het spetterende Judas Must Die van het laatste album Dark Hours uit 2009.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

oktober

15oktalldayProgtime 2022

november

Geen concerten

Loading
Share This
X