Max en Igor Cavalera spelen Roots
Bart Van Gestel

Fans van de broeders Cavalera moeten 29 november met dikke stift markeren in hun agenda. Beide broers komen naar 013 te Tilburg om daar Sepultura-klassiekers te komen spelen, met als klap op de vuurpijl het integrale Roots-album live!

Beide broers zijn halfweg de jaren tachtig verantwoordelijk voor het oprichten van de death-thrashband Sepultura. Ze worden opgemerkt door Roadrunner Records die hen binnenhaalt. Vanaf dan gaat het snel: klassieker na klassieker wordt uitgebracht. Beneath the Remains, Arise, Chaos A.D…en dan het fenomenale Roots. Op deze plaat horen we een stijlwijziging richting alternatieve groove-metal met flinke wereldmuziek invloeden.

Op 29 november krijgen we dus een uniek evenement waarbij Max en Igor Cavalera Roots integraal spelen, samen met een resem andere Sepultura klappers. Kaartjes kosten 45,- Euro en zijn vanaf nu te krijgen via de website van 013 Tilburg.

Max & Igor Cavalera - Return To Roots op 20-11 in 013

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X