Dynamo Metal Fest 2018: Ghost headliner
Bart Van Gestel

Het Eindhovense festival Dynamo Metal Fest heeft zonet de headliner voor 2018 bekendgemaakt, samen met nog twee andere bands.

Wie op 14 juli een dagje Eindhoven wil doen: ga eens naar Dynamo Metal Fest. Met reeds acht van de negen bands welke bekend zijn, ziet de affiche er weerom erg aantrekkelijk uit. Headliner voor 2018 is het Zweedse Ghost. De gemaskerde helden onder leiding van Papa Emeritus I, nee II, nee, III, euh Zero! Met leuke plaatjes onder de arm zoals Meliora, Infestissumam of debuut Opus Eponymous zullen we een volledige setlist krakers mogen verwachten.

Nog een nieuwe naam op de affiche is het Amerikaanse Overkill. Bobby ‘Blitz’ Elsworth, DD Verni en kompanen zullen de Dynamo Metal Fest van de nodige thrashdeuntjes voorzien. One Two F*ck You, zouden ze zeggen.

Ook industrialmonument Ministry komt zijn nieuwe plaat AmeriKKKant voorstellen.

Verder zijn ook reeds bekend: Sons Of Apollo, Annihilator, Leprous, I Am Morbid en Havok. Tickets zijn te koop aan 25,- Euro via de website van het festival. Daar moet je het alvast niet voor laten. Ook zou ik niet al te lang wachten om een kaartje te kopen, vorige edities waren immers dik uitverkocht.

De affiche van Dynamo Metal Fest zoals deze er nu uit ziet.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X