0

Breaking news: Suprise act Graspop 2017 bekend

Het was lang koffiedik kijken, gokken, tourschema’s uitpluizen om er achter te komen wie die verdomde suprise-act op donderdagavond zou kunnen zijn. Wel: de organisatie heeft ons verlost uit de ondraaglijkheid van het onwetende zijn. Lees vlug verder!

Brides Of Lvcifer, de act met het meisjes/dameskoor Scala in samenwerking met de gebroeders Kolacny mag de festiviteiten op donderdag in de Marquee afsluiten. Daarmee mag de band en het koor een heuse try-out spelen voor de combi-ticket houders. Het is wellicht ook een verademing voor de fans van Emperor, die een beetje verveeld zaten met deze overlapping, daar het om twee behoorlijk exclusieve concerten gaat. Zij worden dus op hun wenken bediend.

Brides Of Lucifer

Share on Facebook1Share on Google+0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *