Amped-Up mocht in samenwerking met Sony Music Belgium vijf duo tickets weggeven voor de showcase van de presentatie van de nieuwe plaat van Fleddy Melculy. Er moest geantwoord worden op een kennis- en een gokvraag. De antwoorden zijn inmiddels gekend. Wij hebben onder de inzenders ook de winnaars kunnen selecteren die de kennisvraag juist hadden én het dichtst bij de gevraagde cijfers zaten. Klik op verder lezen om te weten of je er bij bent.

Eerst natuurlijk de antwoorden geven die wij zochten. Wat wij eerst wilden weten was wie de gastzanger is op het nieuwe nummer 668. De naam van deze zanger is Jan Coudron, frontman van King Hiss.

Wij wilden ook graag weten hoeveel views én likes de videoclip van de song T-shirt Van Metallica had die wij in ons wedstrijdartikel hadden bij gezet. Het resultaat werd geregistreerd op zaterdagavond 10 februari 2018 om 20.00u. Dit resultaat is hieronder op de screenshot te bewonderen:

Juist dus, 199658 views en 937 likes. Dat was het juiste antwoord.

De inzenders van de antwoorden die de kennisvraag juist hadden, én het dichtste bij het juiste aantal views én likes zaten zijn de volgende:

  • Antoon Vanderstraeten
  • Eline Heemeryck
  • Brent Meyts
  • David Lowie
  • Shari Bamps

Amped-Up en Sony Music Belgium willen graag alle deelnemers van de wedstrijd danken.

Wie graag de nieuwe plaat De Kerk Van Melculy zeker op tijd in huis wil hebben, kan deze via deze link voorbestellen.

Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet verder gecommuniceerd. De uitvoering van het winstbeding ligt volledig bij Sony Music Belgium. Amped-Up.be kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de verzaking er van.

X