Ronker – Slow Murder
Yngwie Vanhoucke

Afgelopen dinsdag werden we getrakteerd op enkele nieuwe singles van Belgische bands, waaronder Slow Murder van Ronker. Deze band zag het levenslicht in 2001, en ondergetekende had het geluk om hen live te zien tijdens hun eerste optreden. Fast forward drie jaar later, en de mannen staan klaar om hun debuutalbum “Fear is a Funny Thing Now Smile Like a Big Boy” de wereld in te sturen.

Hun eerste single, Slow Murder, vergezeld van een bijbehorende videoclip, toont hun indrukwekkende Speed-moise. Maak je maar klaar, want op 10 mei zal “Fear is a Funny Thing Now Smile Like a Big Boy” uitkomen via Labelman

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X