Eerste namen voor Headbangers Parade 2024
Yngwie Vanhoucke

Muzikaal 2023 startte met een knal dankzij Headbangers Parade, en gisteren werd de volgende editie van dit geweldige festival aangekondigd. De eerste twee namen die het festival bekendmaakt, zijn afkomstig uit Zweden en brengen een overweldigende mix van muzikale krachten naar voren: de djent-goden van Meshuggah en het betoverende circus van Avatar.

Maar dat is niet alles wat nieuw is voor het festival. Het heeft zowel een nieuwe datum als een nieuwe locatie gekregen. Het festival verhuist van Den Bosch naar Eindhoven en zal nu plaatsvinden op 9 maart. Deze veranderingen beloven een nog spannendere en grotere ervaring voor alle muziekliefhebbers die zich klaarmaken voor Headbangers Parade 2024. Blijf op de hoogte voor meer aankondigingen, want dit belooft een epische muzikale gebeurtenis te worden!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X