Sworn: de nieuwe single van Sister May
Vanpevenaeyge Carly

De West-Vlaamse (Roeselare) progressieve, alternatieve rockband, Sister May, brengt met Sworn een voorsmaakje van het in september te verschijnen debuutalbum.

Sister May zag het levenslicht in 2017 en heeft sindsdien al een stevige livereputatie opgebouwd. Met hun industriele progressieve sound, doorspekt met invloeden uit hetzelfde milleu van de jaren 80 en 90 creëren ze een eigen sound. Zes jaar na hun oprichting was de tijd rijp voor een volledig album dat wordt voorgesteld (en uitkomt) op 29 september in de Kreun in Kortrijk. Voor dit album is Bert Goethals en zijn kompanen gaan aankloppen bij Matt Mc Junkins van A Perfect Circle en Puscifer.

Maar eerst is er een nieuwe track, Sworn, die het aankomende album alvast mag voorafgaan. Een maatschappijkritisch nummer dat erg veel invloeden uit de begin jaren 90 met zich meedraagt. Een stevige intro houdt ons vast tot wanneer de boel ontploft. Rustige momenten wisselen af met stevigere stukken. En net in die stevigere stukken spuwt frontman Bert Goethals zijn gal uit over de maatschappij. Een energiek nummer met veel variatie waardoor de progressieve kant van Sister May ook hoorbaar is. Voor fans van NIN, Puscifer, A Perfect Circle,….

Tickets voor de releaseshow via onderstaande link

https://www.wildewesten.be/nl/event/sister-may

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X