Bizkit Park viert 10-jarig bestaan met groots verjaardagsfeest in Ancienne Belgique!
Yngwie Vanhoucke

Het is tijd om je feesthoed op te zetten, want Bizkit Park bereikt een mijlpaal: ze worden 10 jaar oud! Om dit te vieren, nodigen ze je uit voor hét verjaardagsfeest van het jaar: The Ultimate Bizkit Par(k)ty. Het spektakel vindt plaats op vrijdag 1 maart 2024 in de legendarische Ancienne Belgique.

Met een decennium vol muzikale avonturen achter de rug, is Bizkit Park klaar om groots uit te pakken. Het verjaardagsfeest belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij kosten noch moeite worden gespaard. Elk detail is zorgvuldig gepland om de ultieme feestbeleving te creëren.

De avond zal gevuld zijn met non-stop muziek, ongekende energie en herinneringen die je voor altijd bij zullen blijven. Bizkit Park staat bekend om hun krachtige en meeslepende optredens, dus bereid je voor op een show die de Ancienne Belgique op zijn grondvesten zal doen schudden!

De kaartverkoop is nu van start gegaan, dus zorg ervoor dat je je tickets op tijd bemachtigt. Wees erbij om deel uit te maken van dit unieke verjaardagsfeest dat de geschiedenis in zal gaan. Laten we samen Bizkit Park’s 10-jarig bestaan vieren op ()!

Tickets Bizkit Park

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X