BEAR onthult hun langverwachte album “VANTA” en nieuwe single “Piece”
Yngwie Vanhoucke

De progressieve hardcoreband BEAR uit Antwerpen kondigt met trots de release aan van hun langverwachte album “VANTA” en de nieuwe single “Piece“. Het album zal vanaf 29 september 2023 beschikbaar zijn op het label Pelagic Records. Klik hier voor meer informatie over het vijfde album van BEAR en om hun nieuwste single “Piece” te beluisteren.

Met veel enthousiasme delen de bandleden van BEAR het nieuws over hun nieuwste muzikale creatie. Het album “VANTA” belooft een krachtig en meeslepend werk te zijn dat resoneert met de pijn, angst en vrees die ons menselijk bestaan kenmerken. Het album is vernoemd naar “VANTA“, de donkerste bekende stof, en symboliseert de reis van de band door hun meest uitdagende tijden.

BEAR heeft niet stilgezeten tijdens de afgelopen jaren, waarin ze geconfronteerd werden met persoonlijke tegenslagen zoals kanker, een wereldwijde pandemie, gebroken relaties en verlies. Deze ervaringen hebben de band geïnspireerd om een album te creëren dat de veerkracht van de menselijke geest weerspiegelt en een boodschap van hoop uitdraagt. Naast de aankondiging van het album, brengt BEAR ook de nieuwe single “Piece” uit. Dit krachtige nummer belooft de luisteraars te verrassen met zijn intense en ongecompromitteerde geluid. De band daagt het publiek uit om de BEAR te gehoorzamen en zich te laten meeslepen door de rauwe emoties en de energieke muzikale uitvoering.

De release van “VANTA” markeert een nieuwe mijlpaal in de evolutie van BEAR als band. Ze hebben zich getransformeerd van slachtoffers van omstandigheden tot boodschappers van hoop. Het album is niet alleen een muzikale reis, maar ook een inspiratiebron voor iedereen die geconfronteerd wordt met moeilijke tijden.

Om hun fans in staat te stellen het album vooraf te reserveren, heeft BEAR een pre-order beschikbaar gesteld op de Pelagic Records-website. Daar kunnen de liefhebbers van progressieve hardcore zich verzekeren van een exemplaar van “VANTA” zodra het beschikbaar is.

VANTA – Pre-order

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X