Eerste bands voor Euroblast festival 2022 bekend!
Yngwie Vanhoucke

Gisteren heeft het Euroblast festival plotseling de eerste reeks bands voor de editie van dit jaar bekendgemaakt. Ik was al de hoop aan het verliezen voor deze editie, omdat het nog nooit zo lang heeft geduurd voordat ze namen voor een editie bekendmaakten. Het progressieve metal festival vindt plaats van 29 september tot 1 oktober. Ze hebben ons gezegend door meteen alle headliners bekend te maken. Vrijdag headliners: The Ocean Collective & This Will Destroy You, Zaterdag uber-headliner: Leprous en Zondag headliners: Voyager Australia & Einar Solberg.

Verder hebben ze namen bekendgemaakt van enkele andere bands: GGGOLDDD – The Hirsch Effekt – Heart Of A Coward – DISILLUSION – Allt – Hypno5e – The Omnific – Lucrecia – Artificial Language – Feather Mountain – Primaterra – Monosphere – Tiberius en de Belgische band MANKIND.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X