Dunk!Festival maakt de affiche compleet!
Yngwie Vanhoucke

Dunk!Festival heeft zojuist de volledige affiche bekendgemaakt voor de aankomende editie op 18, 19 en 20 mei in VierNulVier in Gent. Het festival heeft wederom een geweldige line-up weten samen te stellen met onder andere bands als Amenra, MONO (Japan), God Is An Astronaut, Caspian, Godflesh, We Lost The Sea, Maybeshewill, And So I Watch You From Afar, Ef, Hauschka, Nordic Giants en nog veel meer!

Het festival heeft al bekendgemaakt op welke dag welke bands zullen spelen, maar de exacte speeltijden zijn nog niet bekend. Geen zorgen, we houden je op de hoogte zodra deze informatie beschikbaar is. Bovendien zullen we binnenkort enkele bands aanbevelen die je zeker niet mag missen.

Als je nog geen tickets hebt, kun je via de onderstaande knop naar de website van het Dunk!festival gaan.

Tickets Dunk!festival

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X