Arson releaset new album: All In, All Sin
Yngwie Vanhoucke

Het Belgische quintet Arson heeft zojuist zijn langverwachte debuutalbum All In, All Sin uitgebracht. De band, die bekend staat om zijn vuurspuwende live-optredens, heeft zijn fans niet teleurgesteld met deze krachtige en energieke release. All In, All Sin is een verzameling van tien nummers die de luisteraar meeneemt op een meeslepende reis door de wereld van Arson. De muziek is een mix van agressieve metalcoreriffs en melodische zang, met invloeden van bands als Killswitch Engage en Trivium.

De bandleden van Arson zijn al jaren bezig met het perfectioneren van hun liveshows en hun inspanningen zijn niet onopgemerkt gebleven. De band is bekend geworden om zijn vuurspuwende en explosieve optredens, en ze zullen binnenkort hun talenten vertonen op het Headbanger’s Balls Fest.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X