To Kill Achiles – Rats
Yngwie Vanhoucke

De Amerikaanse metalband To Kill Achilles heeft zojuist hun nieuwste single ‘Rats‘ uitgebracht en fans kunnen nu genieten van de bijbehorende videoclip.

Rats‘ is de eerste single van de band sinds de release van hun debuutalbum in 2020 en fans van To Kill Achilles zullen niet teleurgesteld worden. Met hun kenmerkende heavy riffs en melodische zang, laat de band opnieuw zien waarom ze bekend staan als een van de meest veelbelovende metalbands van het moment.

De videoclip van ‘Rats‘ is een meeslepende ervaring, met prachtige beelden die perfect passen bij de sfeer van het nummer. To Kill Achilles heeft de afgelopen jaren veel aandacht gekregen vanwege hun explosieve live shows en indrukwekkende muzikale vaardigheden. Met ‘Rats‘ laten ze opnieuw zien dat ze een band zijn om in de gaten te houden.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X