Line-up voor de Lokerse Metaldag 2023 krijgt stilaan vorm!
Ashley Bickx

De voorbije week loste de organisatie van de Lokerse Feesten de eerste tros namen voor de Lokerse metaldag die zoals vanouds zal doorgaan op de eerste zondag van de feestweek, meer specifiek zondag 6 augustus. Het festivalterrein zal opnieuw bestaan uit twee podia, namelijk enerzijds de Mainstage en anderzijds de indoor Club StuBru!

De geruchten deden al enige tijd de ronde, maar nu is het ook officieel: de thrashlegende Megadeth zal op zondag 6 augustus de Lokerse Kaai in vuur in vlam zetten. Daarvoor krijgen Dave Mustaine en co het gezelschap van co-headliner Within Temptation en het Britse instituut Bullet For My Valentine, dat doorheen de jaren aan populariteit blijft winnen. Ook de legendarische hardcoreband Biohazard zal de temperatuur aanzienlijk doen stijgen, voor het geval dit begin augustus nog nodig moest zijn…

In de Club StuBru is het alvast reikhalzend uitkijken naar de Belgische trots Psychonaut. Daarnaast wist de organisatie ook twee voor het grote publiek minder bekende bands te strikken, die evenwel tegen de grote ‘poort der doorbraak’ staan te beuken. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar de vermoedelijk eerste kennismaking met het Franse Slift en het Noorse Hammok!

Tickets zijn uiteraard verkrijgbaar via de website van de Lokerse Feesten!

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X