Carrion deelt met Genetic Alteration een nieuwe muilpeer uit!
Ashley Bickx

Op 3 maart brengt Carrion met Morbid Nailgun Necropsy eindelijk de langverwachte opvolger uit van het sterke album Time To Suffer dat ondertussen ook al dateert van 2018. Hoog tijd dus voor nieuw werk! Om het lange wachten wat draaglijker te maken brachten deze Oost-Vlamingen vandaag een nieuwe videoclip uit voor het nummer Genetic Alteration. Een nummer dat bol staat van de scherpe gitaarriffs en opnieuw uitmuntend drumwerk laat horen. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar deze nieuwste worp die zal verschijnen via Wormholedeath Records.

De videoclip van de reeds eerder uitgebrachte lyric video van het titelnummer krijg je er gratis bovenop!

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X