Mankind – Locked
Yngwie Vanhoucke

België is een nieuw collectief rijker, Mankind gaf vandaag hun eerste single, LOCKED, vrij na het een hele week te teasen op sociale media. Een band lanceren doe je natuurlijk ook met een videoclip, deze gefilmd op een prachte locatie in Antwerpen.

Het quartet bestaat uit Kristof Du Jardin (Set Things Right) gitaar en zang, James Falck (Set Things Right, BEAR, Cobra The Impaler) gitaar, Lieven Casters (Strains) bass en Simon Janssen (Strains) drum. Toen in 2017 Set Things Right tot een einde kwam wou Kristof een nieuw project starten samen met James. Een half decennium later is dit project s dit project eindelijk een feit, een project waarin de band aan catharsis kan doen.

U kunt de band zondag meteen al aan het werk zien in het voorprogramma van Deaf Havana te Kavka Oudaan.

 

1 Reactie

  1. Ann Van den Buys

    Wauw goe lieke, is mijne stijl wel seg

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X