Alcatraz onder een Belgische vlag!
Yngwie Vanhoucke

Alcatraz is altijd trots geweest om veel Belgische bands op hun podium te zetten, ook dit jaar is dit niet anders. Een derde van de festival mag de Belgische vlag ronddraaien, namelijk 33 bands. Mis deze Belgische bands zeker niet op het festival!

Bands die er spelen zijn:

Aborted | Angel Crew | BARK | BEAR | BEUK | Bulls on Parade – Europe’s No 1 Tribute to RATM | Cobra The Impaler | Cyclone official bandpage | Darqo | Ethereal Darkness | Evil Invaders | Fat Bastard | Fractured Insanity | Grotto | Hemelbestormer | HIPPOTRAKTOR | killthelogo | Lethal Injury | LIAR H8000 | Marche Funèbre | Mordkaul | MOTSUS | MY DILIGENCE | Powerstroke | Speed Queen | Temptations for the Weak | TWOS • Turbowarrior of Steel | VON DETTA | Warheadband | WildHeart | Wolvennest | Woyote_Official | Your Highness

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X