Nieuwe video van Siroll! – Odi A L’Amor
Merycarmen LC

Vanuit het zonnige Spanje bereikt ons deze nieuwe video van Siroll!, een crossover metalband die de extremere scene van centraal Catalonië vertegenwoordigt. De band zag het daglicht in 2008 en was meteen bekend om zijn eigen stijl die moeilijk te catalogeren is; het gaat van heavy metal tot hardcore punk. Vijf studio albums en tientallen concerten in binnen- en buitenland verhoogden de kwaliteit van deze band.

Hun nieuwste werk is een heruitgave van hun eerste album, Cançó Estàndard d’Odi. De nieuwe editie krijgt een andere naam, Odi A L’Amor, en wordt vergezeld door een videoclip, gemaakt door Víctor Català (Black Sheep – Filmmaker Duo)

Mocht je meer willen te weten komen van de band dan hebben we hier enkele link voor jou op een rijtje gezet:

  • youtube.com/user/sirollmetal
  • siroll.bandcamp.com

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X