Het eenmansproject Teitan gooit er een nieuwe videoclip tegenaan!
Ashley Bickx

Een dikke maand na de release van de positief ontvangen EP Vakuum komt het Nederlandse, zwartgeblakerde eenmansproject Teitan met een eerste langverwachte videoclip. De song The Grinding Teeth Of The Wheel Of Time werd van een puike clip voorzien, waarbij de wilde visuals perfect verduidelijken waar Teitan, en meer specifiek Devi Hisgen, voor staat. (On)gecontroleerde chaos in zijn zuiverste soort. Vakuum zag het levenslicht in samenwerking met Zwaertgevegt Records, Onism Productions en Void Wanderer Productions. Epilepsie-gevoelige lezers kunnen evenwel best de nodige voorzorgsmaatregelen inbouwen…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

oktober

Geen concerten

november

20nov12:00MASS DEATHTRUCTION 2021FERME DU BIEREAU - LOUVAIN-LA-NEUVE

Loading
Share This
X