1914 kondigt nieuw album Where Fear And Weapons Meet aan!
Ashley Bickx

Drie jaar na het sterke The Blind Leading The Blind kondigde het Oekraïnse black/death/doom gezelschap 1914 vandaag album nummer drie aan. Where Fear And Weapons Meet zal op 22 oktober verschijnen via Napalm Records. De band gooide er met het nummer … And A Cross Now Marks His Grave meteen een nieuwe videoclip tegenaan, waarbij zelfs ene Nick Holmes van Paradise Lost zijn spreekwoordelijke duit in het zakje is komen doen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

oktober

Geen concerten

november

20nov12:00MASS DEATHTRUCTION 2021FERME DU BIEREAU - LOUVAIN-LA-NEUVE

Loading
Share This
X