Lord Of The Lost komt met een indrukwekkende videoclip voor Viva Vendetta!
Ashley Bickx

Begin juli 2021 kwam Lord Of The Lost met Judas voor de dag met haar meest indrukwekkende wapenfeit tot op heden, zijnde een conceptalbum over Judas Eskariot dat zomaar eventjes twee schijfjes in beslag neemt. De band ziet het duidelijk groots en trekt deze lijn vandaag vlotjes door met een eveneens indrukwekkende videoclip voor het nummer Viva Vendetta. Een videoclip die we onze lezers niet willen onthouden.

Ondertussen doet het album Judas het uitermate goed, getuige een tweede plaats in de Duitse albumcharts. Judas zag op 2 juli 2021 het levenslicht en is op de website van Napalm Records verkrijgbaar in een resem verschillende uitvoeringen, die stuk voor stuk de moeite waard zijn!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X