Alcatraz Hard Rock & Metal Festival vervolledigt de line-up!
Ashley Bickx

Enkele weken geleden werd al duidelijk dat Alcatraz Hard Rock & Metal Festival tijdens het weekend van 13 augustus de hellepoorten na een pauze van ruim anderhalf jaar opnieuw wagenwijd open zal zetten. Vandaag maakte de organisatie de line-up compleet door 12 bands toe te voegen aan de affiche!

Binnen anderhalve maand kunnen de metalliefhebbers tevens voor onder meer At The Gates, Hypocrisy, Orden Ogan en Eclipse afzakken naar de heilige Kortrijkse weide. Daarnaast tekenen ook Omnium Gatherum, Necrotted, Alkerdeel, Fireforce, Drakkar, Eternal Breath, Tim’s Favourite en The Grave Brothers present!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Upcoming concerten

februari

10feb19:0023:00Dream Theater @ Oosterpoort - Groningen - Nederland

12feb19:0023:00Dream Theater @ Poppodium 013 - Tilburg - Nederland

17feb18:0023:00Katatonia + Sòlstafir + SOM @ Patronaat - Haarlem - NL

18feb17:3022:30Katatonia + Sòlstafir + SOM @ Trix - Antwerpen

20feb18:3023:00Katatonia + Sòlstafir + SOM @ Rockhal - Esch-sur-Alzette - LU

maart

Geen concerten

X