Ex Deo komt met de dertien jaren van keizer Nero!
Ashley Bickx

Op 27 augustus verschijnt met The Thirteen Years Of Nero eindelijk de langverwachte opvolger van het geweldige The Immortal Wars uit 2017. Zoals uit de albumtitel al valt af te leiden, katapulteren de heren van Ex Deo ons binnenkort naar de dertien lange jaren waarin keizer Nero een waar schrikbewind voerde over het Romeinse Keizerrijk. Om de twee resterende maanden tot de release te overbruggen, trakteerde band haar trouwe legioen fans vandaag op een nieuwe song, genaamd Imperator. 27 augustus belooft nu reeds een bloederige geschiedkundige dag te worden…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X