Aangename kennismaking met Morphide!
Ashley Bickx

In onze niet aflatende zoektocht naar muzikaal geweld, viel ons oog enkele weken geleden op de band Morphide, afkomstig van de Baltische staat Letland. Morphide staat bekend om haar uitmundende covers van bekende en minder bekende metalcoresongs. Daarnaast brengt deze band ook met de regelmaat van de klok eigen werk uit en dit in de vorm van singles. Vorige week verscheen met Panopticon nieuw imponerend werk dat we absoluut willen delen met onze lezers. Wie bands als Jinjer, Infected Rain en Fallcie een warm hart toedraagt, zal Morphide ongetwijfeld kunnen smaken!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X