Papa Roach - Greatest Hits Vol. 2 - The Better Noise Years
Label: Better Noise Music
78
Vanpevenaeyge Carly

10 jaar na zijn eerste Best Of brengt Papa Roach een tweede verzamelwerk uit: The Greatest Hits Vol. 2 – The Better Noise Years. Een album met 21 tracks die allemaal uitgebracht zijn onder de vleugels van Better Noise Music. Papa Roach heeft in zijn volledige carrière 21 topvijfhits uitgebracht en daarvan vinden we er twaalf op deze Greatest Hits vol 2 terug. Aangevuld met nog 4 geremixte nummers en 2 live akoestische nummers.

Zoals eerder vermeld zijn de tracks op dit album allemaal afkomstig van albums die uitgebracht zijn bij Better Noise Music en overlappen de periode van 2010 tot 2019. Allemaal geremasterd en waarvan enkele voorzien van gastvocalen en/of muzikanten.

Uit Time For Annihilation uit 2010 krijgen Kick In The Teeth en Burn voorgeschoteld terwijl Still Swingin’ de enige track is uit het in 2012 uitgebrachte album The Connection is. Uit F.E.A.R (2015) zijn er vier tracks genomen. Naast Falling Apart en Face Everything And Rise krijgen we ook Broken As Me (die versterking krijgt van Danny WorsnopAsking Alexandria) en Gravity (ft. Maria Brink van In This Moment). Periscope (ft Skyllar Grey), Born For Greatness en American Dreams komen van het album Crooked Teeth (2017). Eveneens van deze uitgave wordt ons Help voorgeschoteld. Onlangs werd dit nummer door het RIAA (Recording Industry Association of America) nog als Gold gelabeld omdat het in de USA alleen al meer dan 500.000 exemplaren verkocht zijn.

Laatste en tevens recentste album waaruit nummers aan deze compilatie zijn toegevoegd is Who Do You Trust uit 2019. Elevate, Come Around, Who Do You Trust? en The Ending. Over dit laatste nummer is er trouwens een videoclip uitgebracht met beelden van de film The Retaliators. Een horrorthriller waarin de track te horen zal zijn en waar we ook het acteerdebuut van frontman Jacoby Shaddix zullen kunnen bewonderen.

Om dit album te vervolledigen kregen we als extraatje nog eens Elevate, Help en Top Of The World. Maar dan in een Aelonia-remixversie en Born For Greatness in de Cymek-remixversie. Face Everything and Rise wordt ons in een live akoestische versie gepresenteerd, net zoals afsluiter Leader of the Broken Hearts. Deze laatste track is trouwens een spiksplinternieuw nummer. Al bij al een mooi zoethoudertje in deze trieste conona-tijden

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X