June Sixteen - A Little Longer
label : Eigen Beheer
80
Vanpevenaeyge Carly

June Sixteen, het akoestische bluesrockduo van songwriter Angelique Piovillico & bassist Patrick de Kok, presenteert zijn derde single A Little Longer. Voor deze opvolger van Marrakech  werkte het Amsterdamse koppel samen met zanger Edwin Balogh, die ooit deel uitmaakte van de legendarische Hongaarse band Omega en is te horen op The Electric Castle van Ayreon. Daan Janzing (Maiden United en Jahat) tekende voor de gitaarpartijen en productie van de track. Patrick en Daan hebben al eens eerder samengewerkt in de metal-/rockband My Favorite Scar.

A Little Longer is een akoestische rockballad en die als een filmische roadtrip voorbij kabbelend. De rauwe krachtige stem van Edwin en het pure ongepolijste gitaarspel van Daan vormen de song tot een ruwe diamant. June Sixteen nodigt steeds voor elke song weer andere muzikanten uit om mee te creëren. Niet alleen de muzikanten variëren per song maar ook de muziekstijlen. Van Americana, Arabische sounds, blues tot nu een rockballad. Eind 2021 verwacht June Sixteen haar debuutalbum uit te brengen. Ook bij deze single zijn Angelique en Patrick weer knettertrots op het eindresultaat. De ondersteunende videoclip is door de lovebirds bedacht en geproduceerd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X