Epica brengt video uit voor de akoestische versie uit van Abyss O’Time
Hughes Vanhoucke

Onze noorderburen Epica met Ieperling Isaac Delahaye in hun rangen hebben twee maand geleden Abyss O’Time uitgebracht, de eerste single van langspeler ΩMEGA die zonder tegenspoed op 26 februari zou moeten verschijnen via Nuclear Blast en daarmee hun eerste studioalbum in vijf jaar tijd is.

Om de kerstvakantie in te zetten heeft de band een akoestische versie van het nummer uitgebracht die op ΩMEGACOUSTIC zal verschijnen.
De video werd wederom opgenomen door Jens de Vos van Panda Productions die naast gitaar spelen bij Off The Cross ook nog andere artistieke talenten heeft. In het verleden werkte Jens de Vos al samen met Epica naast Arch Enemy, Kamelot, Ayreon, Lacuna Coil, The Ocean, …

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X