Val Sinestra – Nein
Yngwie Vanhoucke

Na een hevige 2017-2018 in het zog van bands als Flogging Molly, Frank Carter & The Rattlesnakes en The Bronx is Val Sinestra helemaal terug en om hun nieuwste plaat te promoten komen ze op de proppen met een ludieke video met behulp van veel andere Duitse bands.

Bands in deze video: Milliarden, Kind Kaputt, Radio Havanna, The Tex Avery Syndrome, Smile and Burn, Beatsteaks, Kaffkönig, Drens, Bad Actor, We too will fade, Aika Akakomowitsch, Blood Red Shoes, Vør, Gr:mm, Dj V.Raeter, Blackout Problems, Madsen, Vizediktator, Cosmo Thunder, Baretta Love, Antilopen Gang, Kolari, Kann Karate, Leitkegel, Russian Girlfriends, Koloss Skateboards, Tigeryouth

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

april

22apr(apr 22)12:0024(apr 24)23:59KEEP IT TRUE XXIIITAUBERFRANKENHALLE - LAUDA-KÖNIGSHOFEN - DUITSLAND

mei

10mei18:4023:59Enslaved + Intronaut + Obsidian Kingdom + Crown @ De Helling - Utrecht

11mei19:0023:00Enslaved + Intronaut + Obsidian Kingdom + Crown @ Maison Folie Beaulieu - Rijsel (Lomme)

Loading
Share This
X