Val Sinestra – Nein
Yngwie Vanhoucke

Na een hevige 2017-2018 in het zog van bands als Flogging Molly, Frank Carter & The Rattlesnakes en The Bronx is Val Sinestra helemaal terug en om hun nieuwste plaat te promoten komen ze op de proppen met een ludieke video met behulp van veel andere Duitse bands.

Bands in deze video: Milliarden, Kind Kaputt, Radio Havanna, The Tex Avery Syndrome, Smile and Burn, Beatsteaks, Kaffkönig, Drens, Bad Actor, We too will fade, Aika Akakomowitsch, Blood Red Shoes, Vør, Gr:mm, Dj V.Raeter, Blackout Problems, Madsen, Vizediktator, Cosmo Thunder, Baretta Love, Antilopen Gang, Kolari, Kann Karate, Leitkegel, Russian Girlfriends, Koloss Skateboards, Tigeryouth

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

januari

23jan19:45THE BLACK DAHLIA MURDER @ BIEBOB - VOSSELAARVERMINOUS EUROPEAN TOUR 2021

februari

02feb20:0023:30Tribulation + Bolzer + Molassess @ Biebob - Vosselaar

04feb20:00Harakiri For The Sky + Schammasch + GAEREA

Loading
Share This
X