Voorprogramma Europese tournee Iron Maiden bekend
PJVB

In het kader van de Legacy of the Beast Tour doorkruist Iron Maiden volgend jaar het Europese continent. Met een tussenstop in het Antwerpse Sportpaleis (zondag 27 juni) en de Arnhemse GelreDome (zaterdag 10 juli), worden de Lage Landen niet overgeslagen. Wie het voorprogramma van Bruce Dickinson en co mag verzorgen, is intussen bekend. Maar liefst zes groepen gaan afwisselend met de eer lopen.

Zowel Powerwolf, Airbourne, Lord of the Lost, Within Temptation, Avatar als Sabaton, staan tijdens de Legacy of the Beast Tour in voor het opwarmen van het publiek. De Belgische fans moeten zich tevreden stellen met het combo AvatarLord of the Lost. Onze noorderburen worden dan weer getrakteerd op het duo Airbourne en Amon Amarth.

Voor een compleet overzicht van de tournee, kan u terecht op de website van Iron Maiden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X