Voorprogramma Europese tournee Iron Maiden bekend
PJVB

In het kader van de Legacy of the Beast Tour doorkruist Iron Maiden volgend jaar het Europese continent. Met een tussenstop in het Antwerpse Sportpaleis (zondag 27 juni) en de Arnhemse GelreDome (zaterdag 10 juli), worden de Lage Landen niet overgeslagen. Wie het voorprogramma van Bruce Dickinson en co mag verzorgen, is intussen bekend. Maar liefst zes groepen gaan afwisselend met de eer lopen.

Zowel Powerwolf, Airbourne, Lord of the Lost, Within Temptation, Avatar als Sabaton, staan tijdens de Legacy of the Beast Tour in voor het opwarmen van het publiek. De Belgische fans moeten zich tevreden stellen met het combo AvatarLord of the Lost. Onze noorderburen worden dan weer getrakteerd op het duo Airbourne en Amon Amarth.

Voor een compleet overzicht van de tournee, kan u terecht op de website van Iron Maiden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Upcoming concerten

november

28nov11:30WAREGEMSE METAL DAY 2020WAREGEM EXPO - WAREGEM

december

05dec12:00HERTALS ROCK CITY 2020DE DREEF - VORSELAAR

05dec12:00TROYFEST 2020CLUB DE B - TORHOUT

11dec(dec 11)15:0012(dec 12)23:59EINDHOVEN METAL MEETING 2020EFFENAAR - EINDHOVEN - NEDERLAND

12dec21:00MAIDEN UNITED + POWERIZED @ DE PIT - TERNEUZEN - NEDERLANDPowerslave European Tour 2020

Loading
Share This
X