De onverhoopte comeback van Breakdown Of Sanity!
Ashley Bickx

Breakdown Of Sanity gooide in 2013 ongelofelijk hoge ogen met het fenomenale Perception: een album dat misschien wel geboekstaafd staat als een van de allerbeste metalcore-albums aller tijden. Het verdriet was dan ook groot wanneer de band in 2017 besloot de handdoek in de ring te gooien. Gelukkig weten we ondertussen dat het gooien van dergelijke handdoek vaak maar een tijdelijk fenomeen is en dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op vrijdag 25 september volgde dan ook het moment waar menig liefhebber stiekem op zat te hopen: de terugkeer van deze Zwitserse geweldenaren! De band gooide er meteen een eerste nieuw nummer tegenaan, genaamd Traces. Een bom dewelke u hier kan beluisteren!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

januari

23jan19:45THE BLACK DAHLIA MURDER @ BIEBOB - VOSSELAARVERMINOUS EUROPEAN TOUR 2021

februari

02feb20:0023:30Tribulation + Bolzer + Molassess @ Biebob - Vosselaar

04feb20:00Harakiri For The Sky + Schammasch + GAEREA

Loading
Share This
X