De onverhoopte comeback van Breakdown Of Sanity!
Ashley Bickx

Breakdown Of Sanity gooide in 2013 ongelofelijk hoge ogen met het fenomenale Perception: een album dat misschien wel geboekstaafd staat als een van de allerbeste metalcore-albums aller tijden. Het verdriet was dan ook groot wanneer de band in 2017 besloot de handdoek in de ring te gooien. Gelukkig weten we ondertussen dat het gooien van dergelijke handdoek vaak maar een tijdelijk fenomeen is en dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op vrijdag 25 september volgde dan ook het moment waar menig liefhebber stiekem op zat te hopen: de terugkeer van deze Zwitserse geweldenaren! De band gooide er meteen een eerste nieuw nummer tegenaan, genaamd Traces. Een bom dewelke u hier kan beluisteren!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

februari

Geen concerten

maart

Geen concerten

X