Metalworksfest XL: Pestilence maakt plaats voor Tankard en Insanity Alert
PJVB

De line-up voor de eerstvolgende editie van Metalworksfest is gewijzigd. De Nederlanders van Pestilence zullen op zaterdag 13 maart 2021 niet naar Kubox in Kuurne afzakken. Een verandering in het tourschema van Patrick Mameli en co ligt aan de basis van deze beslissing. Om het wegvallen van de eerdergenoemde groep op te vangen, trommelen de organisatoren niet één maar twee vervangers op.

Zowel de Duitse thrashgrootheid Tankard als het Oostenrijkse crossovercombo Insanity Alert nemen de plaats van Pestilence in. Voor de eerstgenoemde groep betreft het de eerste passage op Belgische bodem in lange tijd.

Kaarten voor de XL-editie van Metalworksfest kunnen nu reeds vooruitbesteld worden. Voor een toegangsbewijs telt u tijdelijk slechts 30,00 EUR neer. Op de dag zelf, indien nog beschikbaar, betaalt u een surplus van 5,00 EUR.

De aangepaste affiche kan u hieronder aanschouwen:

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X