Kataklysm komt met Underneath The Scars!
Ashley Bickx

Dat het een bewogen week was voor het Canadese instituut Kataklysm, mag je gerust een understatement noemen. In volle aanloop naar de release van de nieuwe plaat Unconquered, die op 25 september zal verschijnen via Nuclear Blast, kondigde de band aan dat gitarist J-F Dagenais positief getest had op het Coronavirus. Gelukkig gaat het ondertussen naar omstandigheden vrij goed met de man in kwestie en komt de aanloop naar de release allerminst in gevaar. Vandaag stond de tweede tussensprint op het programma, waarbij de band single nummer twee op het publiek losliet, genaamd Underneath The Scars. Nog vier weken geduld en het is weer koekenbak!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

mei

Geen concerten

juni

Geen concerten

X