Mercyful Fate sluit Bloodstock 2021 af
PJVB

Het Britse Bloodstock Open Air pakt uit met een opvallende naam voor de aanstaande editie. Om het twintigjarige jubileum van het metalfestival te vieren, zakt niemand minder dan Mercyful Fate exclusief richting het graafschap Derbyshire af. King Diamond en diens medemuzikanten krijgen in Walton-on-Trent het gezelschap van special guest Dimmu Borgir.

Naast headliner Mercyful Fate, bevestigden ook onder meer Judas Priest, Devin Townsend, Saxon, Paradise Lost en Skindred reeds de komst naar het festival.

Bloodstock Open Air gaat volgend jaar uitzonderlijk gedurende vijf dagen door. Liefhebbers van het zwaardere werk kunnen de periode van woensdag 11 tot en met zondag 15 augustus 2021 alvast in hun agenda noteren.

De voorlopige tussenstand voor de jubileumeditie laat zich als volgt samenvatten:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

april

Geen concerten

mei

Geen concerten

X