Into The Grave gaat digitaal
PJVB

Het Nederlandse metalfestival Into The Grave gaat deze zomer digitaal. In navolging van onder andere Dynamo Metalfest, Pitfest en Antwerp Metal Fest, zal ook het Friese evenement online doorgang vinden. Gedurende drie opeenvolgende dagen kan u op de website terecht voor optredens van Bodyfarm, Dead Lord, Famyne en vele anderen.

Wie liever in levende wijze de optredens bijwoont, kan richting poppodium Neushoorn in Leeuwarden afzakken. Met inachtneming van de coronamaatregelen, wordt een beperkt aantal toeschouwers in de zaal toegelaten. Fysiek of toch liever via de computer? Afspraak van vrijdag 7 tot en met zondag 9 augustus.

Benieuwd naar het volledige programma? U ontdekt het hieronder:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X