Vader headliner op Metalworksfest XL
PJVB

De headliner voor de XL-editie van Metalworksfest is bekend. Niemand minder dan het Poolse deathmetalgezelschap Vader, mag op zaterdag 13 maart het indoorfestival afsluiten. De groep rond frontman Piotr “Peter” Wiwczarek stelt in Kubox Kuurne het recent verschenen album Solitude in Madness aan het Belgische publiek voor.

Met de bekendmaking van de headliner, is de line-up voor Metalworksfest XL nagenoeg compleet. Enkel de winnaar van de Metalworks Battle, op zaterdag 5 september, dient nog te worden meegedeeld. Naast Vader zakken eveneens Pestilence, Crisix, Altar, Oceans en Schizophrenia richting West-Vlaanderen af.

De voorverkoop van het festival ging recentelijk van start. Kaarten, aan de eenheidsprijs van 30,00 EUR, kan u hier aanschaffen. De dag zelf, indien niet uitverkocht, betaalt u 35,00 EUR.

De affiche van Metalworksfest XL, met daarop alle praktische informatie, vindt u hieronder:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X