De Mexicaanse nu-metalband Pressive brengt met Necesito Respirar een eerste nieuw nummer uit
Hughes Vanhoucke

Na drie jaar stilte komt Pressive uit het Mexicaanse Guadalajara met nieuw werk. Pressive is geen onbekende in Europa en nog veel minder in Latijns-Amerika onder andere dankzij voorprogramma’s voor onder meer Kiss, Limp Bizkit, Black Veil Brides en vurige live shows gedurende het 15-jarige bestaan van de band aangevuld door vier langspelers.
De nu-metal/moderne metalband was al meermaals op tour door Europa en brengt/bracht op 29 mei een eerste single uit van de op til staande ep bestaande uit zes nummers, Historias, het eerste werk in 12 jaar in hun eigen taal, het Spaans.

Necesito Respirar is een hedendaags nummer bestaande uit wat electronica, veel melodie en vooral moderne metal die gepaard gaat met een road video van een festival tour door de VS en Mexico met onder andere stage beelden van het grootste festival van Latijns-Amerika, Hell & Heaven. Het nummer is niet enkel op YouTube beschikbaar maar ook op alle andere streaming platformen. Fans van Linkin Park komen hier ongetwijfeld aan hun trekken.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Login

Recente reviews

Upcoming concerten

januari

23jan19:45THE BLACK DAHLIA MURDER @ BIEBOB - VOSSELAARVERMINOUS EUROPEAN TOUR 2021

februari

02feb20:0023:30Tribulation + Bolzer + Molassess @ Biebob - Vosselaar

04feb20:00Harakiri For The Sky + Schammasch + GAEREA

Loading
Share This
X