MetalDays deelt eerste namen voor 2021
PJVB

Het in Slovenië gelegen plaatsje Tolmin, ontpopt zich stilaan tot bedevaartsoord voor liefhebbers van het zwaardere werk. Het snelgroeiende MetalDays, verwelkomt iedere zomer tienduizenden bezoekers vanuit alle windstreken. Dit jaar mag het festival dan uitzonderlijk geen doorgang vinden, gedurende de zomer van 2021 kunnen we opnieuw voor zeven dagen terecht aan de oevers van de rivier Tolminka.

De aanstaande editie van MetalDays mag dan nog ruim een jaar verwijderd zijn, de eerste bekendmakingen zijn nu reeds een feit. Met onder andere Amon Amarth, Rotting Christ, Philip H. Anselmo & The Illegals, At The Gates, Devin Townsend en Sick of it All, zegden reeds heel wat ronkende namen de komst naar Slovenië toe. Ook de lage landen zijn in Tolmin vertegenwoordigd. Zo bespeuren we Signs of Algorithm, The Committee en Asphyx op de affiche.

De tussenstand voor MetalDays 2021 (in alfabetische volgorde) ziet er als volgt uit:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

juni

Geen concerten

july

Geen concerten

X