Brakrock herbevestigt erop los
PJVB

Deze zomer had de Kempense gemeente Duffel gedurende twee dagen in de ban moeten zijn van het punkvirus. Dit tot wanneer een compleet verschillend virus de kop opstak. Geen Brakrock Ecofest dus dit jaar. Uitstel betekent echter geen afstel. Met vrijdag 6 en zaterdag 7 augustus 2021, zijn de data voor het tienjarig jubileum van het festival alvast bekend.

Naast het prikken van nieuwe data, maken de organisatoren eveneens een eerste lading namen voor 2021 wereldkundig. De doelstelling is om zoveel mogelijk voor dit jaar voorziene namen, naar de eerstvolgende editie over te brengen. Met de herbevestiging van onder andere Circle Jerks, Sick of it All, Dirty Rotten Imbeciles, The Bouncing Souls, Mad Caddies, Zebrahead, No Fun At All en H2O, lijkt men vooralsnog aardig in dit opzet te slagen.

De stand van zaken voor Brakrock Ecofest 2021 laat zich aan de hand van onderstaande affiche samenvatten. Alle donkergekleurde namen herbevestigden reeds de komst naar Duffel. Wat de lichtgekleurde groepen betreft, hiervoor zijn de onderhandelingen nog lopende.

Kaarten voor de tiende verjaardag van Brakrock Ecofest kunnen nu reeds vooruitbesteld worden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Upcoming concerten

maart

Geen concerten

april

Geen concerten

X